Kwalitatief hoogstaande prefab interieurs sinds 1981

Van der Meijden Yacht Interiors produceert sinds 1981 kwalitatief hoogstaande prefab interieurs voor jachten. Zo zijn wij al jaren vaste partner voor de grote Nederlandse jachtwerven. Wij bieden een drieluik aan diensten; engineering, het produceren van prefab interieurs en het inbouwen hiervan. Al deze werkzaamheden worden voornamelijk door eigen mensen gerealiseerd die een hart van hout hebben. Daarnaast werken we met een flexibele schil van inleners.

Engineering

Wij werken met een team deskundige engineers. Door de vele jaren ervaring weten we welke voorzieningen nodig zijn aan boord van een jacht. We maken gebruik van 2D en 3D tekenprogramma’s. De opgebouwde expertise die wij hebben op het gebied van geluids– en brandeisen worden in het ontwerp meegenomen en toegepast.

Prefab interieurs

In onze werkplaats gaan ambacht en hightech hand in hand. Bij het vervaardigen van onze prefab interieurs wordt gewerkt met uiteenlopende materialen en diversen afwerkingen. Alle prefab onderdelen leveren we compleet af. We werken met een van tevoren vakkundig uitgestippeld plan, om onaangename verrassingen in het bouwproces uit te sluiten.

Inbouwen

Onze inbouwploeg installeert het op maat gemaakte interieur op elke gewenste locatie in Nederland en daarbuiten. Snel, efficiënt en flexibel. Onze vakmensen denken mee met de diverse disciplines op de werf. Hierdoor worden alle werkzaamheden in de meest logische volgorde uitgevoerd, zodat doorlooptijd en kwaliteit gewaarborgd zijn.

USP

Kwalitatief hoogstaande interieurs

Door jarenlange ervaring produceren wij kwalitatief hoogstaande interieurs. We hebben de expertise in huis die hoort bij het hoge serviceniveau dat wij nastreven.

USP

Kennis & vakmanschap

Onze kennis en vakmanschap staat voor betrouwbaarheid en een oer-Hollandse degelijkheid. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die er voldoening uit halen de meest ingewikkelde projecten tot een perfect eindresultaat te brengen.

USP

Professionele aanpak

Onze professionele aanpak werkt tijdbesparend voor de klant. De verregaande specialisatie, de uitgekiende productie van interieurs: het maakt Van der Meijden Yacht Interiors een volwaardige partner die meedenkt.

Over ons

Ruim 40 jaar ervaring in de jachtbouw

Van der Meijden Yacht Interieurs heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Waar men begon met timmerwerk, bieden wij nu de mooiste interieurs voor luxe jachten.

Met onze ervaring zijn wij al ruim 40 jaar een volwaardige speler in de jachtbouw.