Over ons

Historie

Bij de familie Van der Meijden zit het timmeren al diverse generaties in het bloed. Zo is bekend dat de heer Jan Willem van de Meijden in het jaar 1900 is begonnen als Meester timmerman. Van der Meijden Betimmeringen is begin jaren ’80 opgericht  door Jasper van der Meijden. Allerlei soorten timmerwerk werden verricht: van dakkapellen tot en jachtbetimmeringen. In die tijd is men ook begonnen met het maken van prefab meubels voor diverse scheepswerven.

In 2002 heeft Jasper van der Meijden de naam veranderd in Van der Meijden Luxury Interiors waarmee hij zich specialiseerde in prefab meubels voor luxe jachten.

In 2005 werd het bedrijf overgenomen en is het verder gegroeid. Inmiddels hebben we zo’n 60 medewerkers in dienst en diverse ingeleende medewerkers verdeeld over 2 eigen locaties en verschillende werven.

Onze vestiging

Moerbei 21

2015 en verder

Van der Meijden Luxury Interiors BV is een bedrijf wat zich in ruim 30 jaar heeft gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande interieurs. Al vele jaren zijn we een begrip in de Nederlandse jachtbouw. Naast crew verblijven richten wij luxe ruimten in. Door onze flexibiliteit kunnen wij ook de meest complexe gedeelten van een schip verzorgen. Dit alles wordt door eigen mensen gerealiseerd die een hart van hout hebben.

Onze kennis en vakmanschap staat voor een concurrerende prijs gecombineerd met betrouwbaarheid en een oer-Hollandse degelijkheid. Naast prefab interieurs voor zeiljachten vanaf 45ft maken we ook o.a. meubels voor jachten tot 80 meter, en leveren deze af op elke plaats die de klant wenst.

De medewerkers van Van der Meijden zijn stuk voor stuk vakmensen die er eer in scheppen de meest ingewikkelde projecten tot een perfect eindresultaat te brengen.

De professionele aanpak van Van der Meijden werkt tijdbesparend voor de opdrachtgever. De verregaande specialisatie, de uitgekiende productie van interieurs: het maakt Van der Meijden een volwaardige partner die meedenkt.