Feestelijke opening nieuwe locatie

  • Feestelijke opening
  • Feestelijke opening
  • Feestelijke opening
  • Feestelijke opening

Na jarenlang diverse locaties te hebben gehad, zijn we in de zomer van 2021 verhuisd naar een nieuwe locatie. Alles onder één dak. En niet alleen dat was reden voor een feest; Van der Meijden viert ook zijn veertigjarig bestaan. Dit alles vierden we op vrijdag 1 oktober met personeel en relaties.

We openden met een drankje en gebakje. Na dit moment van ontmoeten werd er door de directie een toespraak gehouden. Zij namen de toeschouwers mee in de geschiedenis van Van der Meijden. Na een druk op de mysterieuze rode knop, maakte geluidsillusionist Niek Boes zijn opwachting. Met een hoop creativiteit en hilariteit nam hij ons mee in het bedrijf dat Van der Meijden door de jaren heen is geworden.

Aan het einde van zijn act nam Niek Boes alle genodigden mee naar de volgende ruimte van de nieuwe loods. Hier kreeg iedereen champagne en was het tijd voor een gezamenlijke toast. Vanuit handen van het personeel kreeg de directie prachtige creatieve cadeaus. Ondertussen vermaakte menigeen zich in photobooth-bus.

Na een gezellig borrelmoment werd er een buffet geserveerd voor het personeel en diens partners. De avond werd afgesloten met een muziekbingo met personeel en partners. We kijken terug op een feestelijke en gezellige middag en avond!