Vacature meubelmakers en scheepstimmermannen

Vacature meubelmakers en scheepstimmermannen

Van der Meijden Luxury Interiors zoekt enthousiaste:

Meubelmakers en scheepstimmermannen

Die voor 38 uur per week willen werken in één van onze werkplaatsen of aan boord.

De meubelmakers maken aan de hand van tekeningen voorbewerkte onderdelen direct uit de machinale afdeling of vervaardigen deze direct op de werkplek. De producten worden vormgegeven door middel van hand- en elektrisch gereedschap, mallen en persen. Tevens worden gemaakte meubels gedemonteerd en klaargemaakt voor opslag of transport.

De scheepstimmermannen zijn aan boord onder andere bezig met het leggen vloeren, het plaatsen wanden, het monteren van plafonds en het plaatsen van in de werkplaats gemaakte producten. Tevens wordt de ruimte aan boord afgewerkt voor de oplevering naar de klant. Ook de scheepstimmermannen werken aan de hand van tekeningen. De werkzaamheden zijn gevarieerd en op hoog niveau en vereisen dan ook ervaring in de jachtbouw.

Gezien de diversiteit van de functie zoeken wij een collega met de volgende vaardigheden:

  • Vakkundig
  • Gereedschapskennis
  • Tekening lezen
  • Kwaliteitsgericht
  • Nauwkeurig
  • Initiatiefrijk

Wanneer je belangstelling hebt voor één van bovenstaande functies in een organisatie met een prettige werksfeer en een grote mate van zelfstandigheid dan kun je je motivatie met curriculum vitae mailen naar t.groeneveld@vandermeijden.nl of sturen naar Van der Meijden Luxury Interiors, t.a.v. Therèse Groeneveld, Kromme Gat 23, 3372 DH Hardinxveld-Giessendam.