Prefab interieurs

Al tientallen jaren maken wij prefab interieurs. In onze werkplaatsen gaan ambacht en hightech hand in hand. Bij het vervaardigen van onze prefab interieurs wordt met uiteenlopende materialen gewerkt zoals multiplex, balsa, kunststofdragers met daarop diversen afwerkingen. Door onze ruime ervaring en kennis met diverse materialen zijn wij in staat om u deskundig te adviseren bij het maken van een materiaalkeuze. Hierbij houden we ook rekening met materialen waarmee gewicht kan worden bespaard.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De prefab onderdelen kunnen in verschillende stadia worden uitgevoerd. Van enkel fronten tot complete onderdelen met laden, achterschotten en connecties van andere disciplines. Alle prefab onderdelen leveren we compleet af met hang- en sluitwerk en eventuele stoffering. Ook elektra- en/of sanitaire onderdelen kunnen wij hierin aanbrengen. Desgewenst kunnen de onderdelen worden afgewerkt in zijdeglans of hoogglans. Ook andere afwerking als beitsen, borstelen, patineren behoren tot de mogelijkheden.

Geen onaangename verrassingen

Als klant plukt u de vruchten van het feit dat we werken met een van te voren vakkundig uitgestippeld plan. Hierdoor is het voor u inzichtelijk hoe het interieur er uiteindelijk uit komt te zien. Daarbij wordt rekening gehouden met de positionering van apparatuur en zijn onaangename verrassingen achteraf uitgesloten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.