Inbouwen

Onze inbouwploeg installeert uw op maat gemaakte interieur op elke gewenste locatie in Nederland en daar buiten. Snel, efficiënt en flexibel. Onze vakmensen denken mee met de elektricien, de loodgieter en de diverse andere disciplines op de werf. Hierdoor worden alle werkzaamheden in de meest logische volgorde uitgevoerd, zodat doorlooptijd en kwaliteit gewaarborgd zijn.

De juiste expertise

Naast prefab interieurs hebben we ook ervaring met andere uitdagende op maat gemaakte projecten. Zo werken we met prefab dekken die naast het schip worden gemaakt. We hebben daarnaast veel ervaring met het inrichten van tendergarages; van eenvoudig met speciale rubberen vloerbekleding tot teakhouten dekken. Ook hebben we aan complexe refit-projecten gewerkt en kunnen we op verzoek compleet ingerichte sauna’s en stoomhutten inbouwen.

Van der Meijden gaat door waar anderen stoppen. We hebben hiervoor de expertise in huis die hoort bij het hoge serviceniveau dat wij nastreven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.